Bereken autoverzekering


Gaat u voor het eerst zelf het bereken van een autoverzekering uitvoeren. Let dan wel even goed op een aantal punten. Zo dient u er rekening mee te houden dat naast de premie ook altijd poliskosten en assurantiebelasting over de premie worden gerekend. Hierdoor stijgen de lasten. De poliskosten zijn vaak de eenmalige kosten deze worden gebruikt om het kenteken aan te melden bij het rdw en voor het opmaken van de polis.  De assurantiebelasting word over elke verzekering gerekend. Wanneer u de premie per maand gaat betalen word ook de assurantiebelasting per maand omgerekend. De belasting betaald u dus in gelijk termijnen gelijk aan de premie van uw verzekering.

Autoverzekering afsluiten
Voor het bereken autoverzekering moet u wel een aantal gegevens invullen. Voordat wij een premie opgave kunnen doen dient u eerst het kenteken in te voeren. Zodra deze is ingevuld zullen wij direct contact maken met het rdw. Via het rdw halen wij de precieze gegevens op van uw auto.  Na het invoeren van uw persoonlijke gegevens kunnen wij u de premie tonen. Door het opvragen van een aantal simpele gegevens kunnen wij een zeer nauwkeurige premie tonen. Hierdoor staat u later niet voor enige onaangename verassingen.

Na het bereken autoverzekering en u zou deze verzekering willen hebben dient u verder te klikken in onze software. Vervolgens komt u uit in een scherm waar u alle persoonlijke gegevens in moet vullen zoals naam, voorletters, adresgegeven en kenteken / meldcode van de auto waar het om gaat. Vervolgens worden deze gegevens gecontroleerd is de standaard systemen van de verzekeraar. De systemen dienen te worden geraadpleegd, in deze systemen worden fraude , betalingsproblemen of schade vermeld.

Na de controle van uw gegevens zullen de polis en alle andere polisbescheidende binnen enkele dagen naar u worden opgestuurd. Tot die tijd ontvangt u via de email een bevestiging van acceptatie. Hierin word het polisnummer vermeld. Wij doen er alles aan om het bereken autoverzekering zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bereken nu direct de premie voor uw autoverzekeringGoedkoop een autoverzekering berekenen doet u hier!.

Bereken nu zelf de goedkoopste premie voor uw nieuwe autoverzekering.

Autoverzekering berekenen Informatie aanvragen?

Klik hier

Bereken autoverzekering Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscentro.nl - Alle rechten voorbehouden.